Tabiiy resurslarni to’gri boshqarish va atrof - muhit muhofazasi - Alimova, Gulsanam Azamatovna; Ro’ziboyev, Jahongir Bahron o’g’li (Science and Education, 2023)
Ushbu maqola xozirgi globallashib borayotgan olamda tabiiy resurslarni saqlash va ulardan oqilona foydalanish haqida ko’rib o’tilgan. Atrof - muhitni muhofaza qilish va asrash borasida xozirda olib borilayotgan ishlar haqida bilib olamiz.