O’zbekiston Respublikasining “Qizil kitobi”ga (2006-2019) kiritilgan burchoqdoshlar oilasining solishtirma tahlili - Abduxalilova, M.A.; To’rayeva, P.A.; Ahmadaliyeva, M.X. (Science and Education, 2023)
Ushbu maqolada O’zbekiston Respublikasi “Qizil Kitobi” 2006-2019-yil nashrining 1-tomiga kiritilgan Burchoqdoshlar oilasining sistematik o’rni, tarqalish joylari va hayotiy shakli haqida ma’lumotlar keltirilgan.