Dalachoy (hypericum) o’simligining dorivorlik xususiyatlari - Ahmadaliyeva, Mohidil Hasanboy qizi; To’rayeva, Parizoda Axliddin qizi (Science and Education, 2023)
Ushbu maqolada dorivor o’simliklardan biri bo’lgan dalachoyning dorivor turlari va ularni tibbiyotda qo’llanilishi haqida ma’lumot keltirilgan.