Madaniyatlararo aloqa va ommaviy axborot vositalari - Amanova, Onorxol Choriyevna; Karimov, Abdilxofiz Abdivaxob o’g’li (Science and Education, 2023)
Maqolada ommaviy axbarot vositalarining o’rni haqida fkir yuritiladi madaniyatlararo hamjihatlik,tinchlik barqaror rivojlanish, media savodxonlik, moslashuvchanlikning asosiy sifatlaridir.