Ta’limida ixtisoslik fanlarini zamonaviy o’qitishdagi tajribalari tahlili - Azimova, Feruza Kamolovna (Science and Education, 2023)
Maqolada asosan zamonaviy darslar uchun o’zlashtirish, qismlarga ajratish, takrorlash va mustahkamlash, yangi o’quv materialini egallash hamda uni amaliy jihatdan qo’llash bilan bog’liq ravishda oldin o’rganilganlarni nazorat etish kabi tarkibiy qismlarning o’zaro bog’liqliklari zamonaviy ta’lim nima, an’anaviy ta’limning zamonaviy ta’limdan farqi kabi savollarga javoblar keltirilgan.