Hirot miniatyura san’ati maktabining yoshlar ma’naviy tarbiyasidagi o’rni - Usmonova, Laylo Rahmatullaevna; Qamariddinzoda, Aminabonu Qamariddinovna (Science and Education, 2023)
Yoshlarga milliy vatanparvarlik ruhida ta’lim - tarbiya berishda madaniy meros eng muhim omillardan hisoblanadi. Maqolada Sharq miniatyura san’atining yoshlar ma’naviy tarbiyasidagi o’rni yoritib berilgan.