Ta’limda AKT kompetentlarini shakllantirish - Xoliqov, Davlat Raxmat o’g’li (Science and Education, 2023)
Maktab va universitetda zamonaviy o’qitish darslarni o’tkazishning yangi shakl va usullaridan foydalanishni talab qiladi. Ta’limning yangi modelini izlash, ta’lim jarayonida axborot-kommunikatsiya texnologiyalarini turli shakllarda qo’llash dolzarb bo’lib bormoqda. O’zingizni yaratish va tayyor multimedia ishlanmalaridan foydalanish zamonaviy AKT kompetentsiyalarining muhim ko’rsatkichidir.