Talabalarni ixtiroga jalb etish - Gapparov, Bexzod Nematillayevich (Science and Education, 2023)
Ushbu maqolada “Materiallar mustahkamligi” kursi bo’yicha laboratoriya ishlari misolida “Texnik ijod” to’garagi doirasida talabalarni ixtirochilik faoliyatiga jalb qilish masalasi ko’rib chiqiladi.