Davlat xaridlarini tartibga solishning huquqiy asoslari - Muhamedova, Shahlo (Science and Education, 2023)
Maqolada O’zbekistonda davlat xaridlarini rivojlanish bosqichlari va uni tartibga solishning huquqiy asoslari yoritilgan.