Moliya bozori orqali banklar moliyaviy resurslarini oshirish imkoniyatlari - Olimboyev, Odiljon Sheraliyevich; Shernayev, Akbar Aqmirzayevich (Science and Education, 2023)
Ushbu maqolada bank tizimini rivojlantirishning mo’ljallangan strategiyasida belgilangan vazifalarning bajarish zaruriyati xamda moliya bozori orqali banklar moliyaviy resurslarini oshirish imkoniyatlari va respublikamiz tijorat banklarining faoliyatini rivojlantirish bilan bog’lik bo’lgan ayrim muammolarning mavjudligi va ularni xal qilishga qaratilgan takliflar va tavsiyalarni ishlab chiqishning zarurligi bo’yicha takliflar berilgan.