Valyuta-moliya munosabatlarining globallashuvi va uning rivojlanayotgan mamlakatlar iqtisodiyotiga ta’siri - Yusufova, Madina Odiljon qizi; Shernayev, Akbar Aqmirzaevich (Science and Education, 2023)
Ushbu maqolada xalqaro iqtisodiy integratsiya jarayonlaridagi ishtirokini kuchaytirish va tartibga solish muammolari, valyuta kurslari va O’zbekiston valyuta siyosatining o’ziga xos xususiyatlari tahlil qilingan va Valyuta-moliya munosabatlarining rivojlanayotgan mamlakatlar iqtisodiyotiga ta’sirini samarali foydalanish bo’yicha takliflar berilgan.