Бошланғич нархни пасайтириш учун ўтказиладиган аукционни амалга ошириш механизми - Нуриддинова, Н.А. (Science and Education, 2023)
Мақолада давлат харидларини бошланғич нархни пасайтириш учун ўтказиладиган аукцион орқали амалга оширишнинг аҳамияти, мезонлари ва механизми ёритилган.