Давлат харидлари тизимида электрон савдоларнинг аҳамияти - Хамдамова, Р.Р. (Science and Education, 2023)
Мақолада давлат харидлари тизимида шикоят қилиш, шикоятларни кўриб чиқиш ҳамда тегишли қарор қабул қилиш тартиби ёритилган.