Тендер савдоларини амалга оширишни такомиллаштириш - Наимов, Ш.О. (Science and Education, 2023)
Мақолада давлат харидларини тендер савдолари асосида амалга оширишнинг аҳамияти, мезонлари ва механизми ёритилган.