Энг яхши таклифларни танлаш орқали давлат харидларини амалга ошириш мезонлари - Олимбоев, О.Ш. (Science and Education, 2023)
Мақолада давлат харидларини энг яхши таклифларни танлаш орқали амалга оширишнинг аҳамияти, мезонлари ва механизми ёритилган.