Ishlab chiqarishdagi baxtsiz xodisalar va mehnat muhofazasi bo’yicha samarali natijaga erishish borasidagi say-harakatlarni yanada maqsadli tashkil etish - Musayev, Shakhriddin Gulomovich; Hamroyeva, Munira Akmal qizi (Science and Education, 2023)
Mazkur maqolada Xalqaro mehnat tashkiloti va Oʻzbekiston Respublikasi Bandlik va mehnat munosabatlari vazirligi tomonidan 2019-2022 yil oraligʻida hisobga olingan oʻlim va kasbiy kasalliklar toʻgʻrisidagi statistik ma’lumotlar va mehnat muhofazasi boʻyicha samarali natijaga erishish va bu boradagi say-harakatlarni yanada maqsadli tashkil etish uchun chora-tadbirlarni amalga oshirish tadbirlari sanab oʻtilgan.