Jamoat xavfsizligini ta’minlashda post-patrul xizmatining ahamiyati va dolzarbligi - Xotamov, Zoirjon Toxir o’g’li (Science and Education, 2023)
Maqolada Jamoat tartibi va xavfsizligini ta’minlashda Post-patrul xizmatining ahamiyati va dolzarbligi, sohada olib borilayotgan o’zarishlar yoritilgan.