Hilbert fazosidagi chiziqli operatorlar va o’z-o’ziga qo’shma operatorlar spektri haqida - Kurbonova, Yulduz Rasulovna (Science and Education, 2023)
Ushbu maqolada Hilbert fazosidagi chiziqli operatorlar va qo’shma operatorlarning spektri haqida ma’lumotlar keltirilgan. Mavzuni to’liq yoritish uchun ta’rif, teoremalar va bir qator misollar yechib ko’rsatilgan.