O’zbekiston Respublikasining sog’liqni saqlash tizimida hozirgi kunda neyroxirurgiya yutuqlari - O’tayev, Sardorbek Toshpulatovich; Mahmudova, Aziza Nugmanovna (Science and Education, 2023)
Ushbu maqola mamlakatimizda aholi salomatligini muhofaza qilish tibbiy yordamni tashkil takomillashtirish, tbbiyot tizimini yanada yaxshilash, aholiga tibbiy yordam ko’rsatishning sifati va samaradorligini tubdan oshirishni va neyroxirurgiya sohasida olib borilayotgan islohotlar yoritib berilgan.