Rezina va nometal qismlarni ishlab chiqarish texnologiyasi - Tadjikuziyev, Raxmatjan Maxamadovich; Mamatqulova, Saida Raxmatovna (Science and Education, 2023)
Mamlakatimizda yildan-yilga rivojlanib kelayotgan metal va nometal materiallardan avtomobil va jixozlar uchun extiyot qismlar kombinatsiyalashgan uslubda ishlab chiqarish rivojlanib bormoqda. Mazkur maqolada rezina va boshqa nometal maxsulotlardan xalq-xo’jaligida muvaffaqiyatli qo’llanib kelayotgan maxsulotlar, mashinasozlik va avtomobilsozlik sanoatida naqadar muhim ahamiyatga ega bo’lgan va texnologik jarayonlarni yangi na’munalari to’g’risida keng ishlar olib borilayotganligi yoritib berilgan.