Metal kukunli (poroshokli) maxsulotlar texnologiyasi - Tadjikuziyev, Raxmatjan Maxamadovich; Mamatqulova, Saida Raxmatovna (Science and Education, 2023)
Mazkur maqolada metal kukunli (poroshokli) maxsulotlardan xalq-xo’jaligida muvaffaqiyatli qo’llanib kelayotgan maxsulotlar, ishlab chiqarish mashinasozlik va avtomobilsozlik sanoatiga naqadar muhim ahamiyatga ega ekanligi va texnologik jarayonlarini yangi na’munalari, uslublari to’g’risida keng ishlar olib borilayotganligi yoritib berilgan.