Pardozbop keramik plitkalarni ishlab chiqarish - Istamov, Yusuf Baxodirovich; Axmatov, Diyorjon O‘ktam o’g’li; Tursunov, Bekzod Аkbar o’g’li (Science and Education, 2023)
Baxmal tumanidagi giltuproq va sanoat chiqindilari asosida yo‘lak plitkalari va pardozbop keramik plitkalarni ishlab chiqarish uchun tarkibni tanlash va ularning fizik-mexanik xossalari ko’rib chiqilgan.