Turizm va madaniyatning rivojlanishida haykaltaroshlik san’atining hissasi - Xakimov, Botir Baxodirovich (Science and Education, 2023)
Mazkur maqolada turizm va madaniyatning rivojlanishida haykaltaroshlik san’atining hissasi, haykaltaroshlik san’atining kelib chiqishi va rivojlanish tarixi haqidagi ma’lumotlarni, hamda bu san’at turida ishlatiladigan barcha xom ashyolar va vositalarning nomlarini keltirish bilan birga haykallar ishlashning bir qator usullari haqida batafsil bayon qilingan.