Boshlang’ich sinflarda sinfdan tashqari o’qish darslarida xalq og’zaki ijodini o’rgatishning ahamiyati - Safarova, Nigora Oxunjonovna; Isoyeva, Maftuna Bobomurod qizi (Science and Education, 2023)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinflarda sinfdan tashqari o’qish darslarida xalq og’zaki ijodini o’rgatish orqali o’quvchilar tafakkurini o’stirish, ma’naviy dunyosini shakllantirish, ajdodlarimiz me’rosini o’rganish, qadrlash bilan bir qatorda, milliy urf-odatlarimizga bo’lgan e’tiborni shakllantirish xususida so’z yuritilgan.