Raqamli iqtisodiyotning rivojlantirish tamoyillari - Ahmadjonova, Feruza Oybek qizi (Science and Education, 2023)
Raqamli iqtisodiyot modellariga bo’lgan qiziqish doimiy ravishda o’sib bormoqda, ayniqsa zamonaviy jamiyatda raqamli iqtisodiyot prinsiplar va narsalar Internet texnologiyalarining ta’siri va oqibatlarini o’rganish orqali hozirgi kunga qadar sanoatda o’sish imkoniyatlarini yaratishda barqaror sanoat yechimlariga birinchi qadamni yaratib, raqamli yondashuvlarning muhim omili sifatida tan olingan. Raqamli iqtisodiyotni to’liq tushunish uchun har bir sohani o’rganish kerak.