Kichik biznesning moliyaviy resurs manbalari - Khasanova, Gulrukh Djumanazarovna; Boltaev, Bekhruz Tohirovich (Science and Education, 2023)
Maqolada kichik biznesning moliyaviy resurs manbalari to‘g‘risida fikr yuritilgan. Shuningdek maqolada zarar ko’rib ishlayotgan kichik biznes korxonalarini moliyalashtirish manbalari to‘g‘risida bayon etilgan.