Buxoro viloyatida ziyorat turizmini rivojlantirishni takomillashtirish yo’llari - Khasanova, Gulrukh Djumanazarovna; Pardaev, Umidjon Xudoyberdi o’g’li (Science and Education, 2023)
Maqolada ziyorat turizmi, uning iqtisodiyotni yuksaltirishdagi o‘rni to‘g‘risida fikr yuritilgan. Shuningdek, Buxoro viloyatida ziyorat turizmini rivojlantirish bo‘yicha olib borilayotgan faoliyat to‘g‘risida bayon etilgan.