Lotin yozuvidagi harf shakllarida shaxs-gender xususiyatlarining aks etishi va uning lingvistik ekspertizasi - Eraliyeva, Sarvinoz Oybek qizi; Mengliyev, B.R. (Science and Education, 2023)
Ushbu tadqiqot ishi lotin yozuvidagi harf shakllarida shaxs-gender xususiyatlarining aks etishi va uning lingvistik ekspertizasi bo’yicha amalga oshirilgan. Maqolada matn muallifi va ijrochisini bir-biridan qay tarzda farqlash, matnning leksik, morfologik, sintaktik xususiyatlariga muvofiq matn ijrochisining qanday individual xususiyatlarga ega ekanligini aniqlash usullari ko’rsatilgan.