Basketbol sport turining qonun qoidalari va sportchining taktik tayyorgarligi - Alimbetova, Aynura Targ’inovna; Paluaniyazova, Naubaxar Abdireimovna (Science and Education, 2023)
Maqolada jahonga mashhur sport turlaridan biri basketbolning taktik tayyorgarligi, mashg‘ulot jarayonida sportchilarning amaliy va nazariy tayyorgarligi xususida ba’zi ma’lumotlar keltirib o‘tilgan.