Yosh dzyudochilarni kuch sifatlarini rivojlantirish vosita va usullari - Saydullayev, A.T. (Science and Education, 2023)
Ushbu maqolamda dzyudo kurashchilarning jismoniy sifatlarini rivojlantirish va ularga amaliy yordam va nazarib bilimlar berishdan iborat.