Materiklar va okeanlar tabiiy geografiyasi kursini o’qitishda innovatsion texnologiyalardan foydalanish usullari - Matsaidova, Sayyora Xudayberganovna; Raximova, Iroda Ulug’bek qizi (Science and Education, 2023)
Ushbu maqolada Materiklar va okeanlar tabiiy geografiyasi kursini o’qitishda innovatsion texnologiyalardan foydalanish usullari yoritilgan. Maqolada bugungi kun o’quvchisi uchun zarur bo’lgan texnika va metodlar ko’rsatib berilgan. Shungdek, geografiya faning o’ziga xos xususiyatlari asosida metodlardan foydalanish masalalari yoritilgan.