Нутқ одоби ва маданиятига оид фикрлар тарихидан - Хасанова, Саломат Қўчқаровна (Science and Education, 2023)
Ушбу мақолада халқ оғзаки тилида лаҳжа ва шевалар, тошбитиклардаги матнлар, мумтоз адабиётлар, Авестодаги фиклар, ибратли хикоялар тўғрисида маълумот келтирилган.