Agrar sohada tadbirkorlikning innovatsion yo’nalishlarini rivojlantirishning xorijiy tajribalari - Rustamova, Munira Rashid qizi (Science and Education, 2023)
Mazkur maqolada agrar sohada tadbirkorlikning rivojlantirishda innovatsion faoliyatlardan foydalanish va rivojlangan xorijiy davlatlarning agrar sohadagi tajribalarini ilmiy tahlil qilish bo’yicha fikr-mulohazalar bayon etilgan.