Subfaktorial haqida ayrim mulohazalar - Baxadurova, Mohinur Baxromovna (Science and Education, 2023)
Maqolada kombinatorika masalalarining kelib chiqish tarixi va sehrli kvadratlar to‘g‘risida ma’lumotlar berilgan. Faktorial va subfatorialga olib keluvchi masalalar muhokama qilingan. Subfaktorialning xususiy holdagi bir nechta qiymatlaridan tuzilgan jadval keltirilgan. Unga oid bir qator formulalar yozilgan va ayrim misollar yechib ko‘rsatilgan.