Ta’lim jarayonida insonparvarlik tamoyiliga asoslangan holda talim jarayonini tashkil etish orqali o’quvchilarda umuminsoniy qadryatlar ko’nikmasini shakilantirsh - Nomanova, Ma’rifat Abdillayevna (Science and Education, 2023)
Bugungi kunda mamlakatimizning turli hududlarida 130 dan ortiq millat va elat vakillari yurtdoshlarimiz bilan bir oila farzandlaridek ahil va inoq yashab kelishmoqda. Ular umumiy uyimiz - jonajon Oʻzbekistonimiz ravnaqi yoʻlida birlashib, barcha soha va tarmoqlarda fidokorona mehnat qilmoqda, rivojlangan bozor iqtisodiyoti va kuchli fuqarolik jamiyatiga asoslangan huquqiy demokratik davlat qurishga munosib hissa qoʻshishda biz pedagoglar xar tomonlama namuna bo’la olishimiz lozim.