Sharq miniatyura san’ati ustalarining Kamoliddin Behzodni e’tirof etishi va ijodi - Qodirov, Avazbek (Science and Education, 2023)
Hozirgi rivojlangan davrda san’atga juda katta e’tibor qaratilmoqda. Hususan, miniatyura san’atiga va bu san’at rivojiga katta xissa qo’shgan insonlarni ismlari tez-tez tilga olinmoqda va etirof etilmoqda. Ushbu maqola, sharq miniatyura san’ati ustalarining Kamoliddin Behzodni e’tirof etishi va ijodini yoritib beradi.