Инглиз тили ўрганишнинг мухим қоидалари - Холбоев, Хушбек Аширбекович (Science and Education, 2023)
Мени бу мақолани ёзишимга Ўзбекистон Республикаси Олий ва ўрта махсус таълим вазирлигининг 2013 йилнинг 20-август куни Ўқув адабиётларини чоп этишга рухсат бериш хамда фан ўқув дастурларини тасдиқлаш тўғрисидаги 312-сонли буйруғи асосида чоп этилган “English B1 workbook” китобининг 12 сахифасида бурилган Турк тилшуноси талқин этган олти олтин қоида “Sixgoldenrules” ундади. Улар қуйидагилардан иборат ва имкон қадар уни ўз тажрибамдан келиб чиққан холда ёритишга уриниб кўрдим.