Ijodiy boshqaruv va marketing - Mirzayev, Siddiqbek Hamza o’g’li (Science and Education, 2023)
Ushbu maqolada ijodiy menejmentning mohiyati, mazmuni, sub’ektlari va tamoyillari ko’rib chiqiladi, an’anaviy va ijodiy menejmentning qiyosiy tavsifi berilgan, uning innovatsion menejment bilan aloqasi ochib berilgan.