Ikki o’lchamli statsionar konvektsiya-diffuziya tenglamasi uchun Dirixle masalasini sonli yechish - Aliyev, Sherzod Nurullo o’g’li (Science and Education, 2023)
Ushbu maqolada ikki o’lchamli konvektsiya-diffuziya masalasi sonli yechilgan. Masalani yechish uchun bir nechta ayirmali sxemalar qo‘llangan. Masalani sonli yechish algoritmi asosida Python tilida dastur tuzilgan va sonli natijalar olingan. Sonli natijalar asosida grafiklar chizilgan.