Urgаnch shаhrini lаndshаft tаshkil etish tаjribаsi - Xodjayazov, Atabek Shuxratovich; Raximova, La’lixon Ollabergan qizi (Science and Education, 2023)
Ushbu maqolada shaharlarni landshaft tashkil etishning ahamiyati yoritilgan. Urganch shahrini koʼkalamzorlashtirish sohasida erishilgan yutuqlar bayon etilgan.