Qashqadaryo viloyatida gidrologiya rijovlanishi va suvning ahamaiyati - Rahimov, Shahzod Xasan o’g’li; Latifova, Madina; Nurmamatova, Adiba (Science and Education, 2023)
Muallif tomonidan ushbu maqolada Qashqadaryo viloyatining suvga bo’lgan talabi va uning ahamiyati, ichimlik suvi ta’minoti, aholini toza ichimlik suvga ehtiyoji, sanoat va qishloq xo’jaligi suvning o’rni, suv resurslarining hozirgi kunda qanchalik dolzarb ekanligini nomoyon etishi bo’yicha fikr mulohazalar yulriltilgan.