Buxoro viloyatida ichki turizmni rivojlantirishning huquqiy asoslari - Khasanova, Gulrukh Djumanazarovna; Zoirova, Sayyora Murodilloyevna (Science and Education, 2023)
Maqolada turizm to‘g‘risida, ayniqsa, ichki turizm to‘g‘risida keng fikr yuritilgan. Shuningdek, maqolada Buxoro viloyatida ichki turizmni rivojlantirishning huquqiy asoslari hamda turizmni rivojlantirishning istiqbollari to‘g‘risida bayon etilgan.