Йигирилган пахта нитрон ипидан тўқилган тукли трикотаж тўқимасининг технологик курсаткичлари ва физик-механик хусусиятларининг тадқиқоти - Мирсадиков, М.; Холиков, К.; Каримов, Н.; Файзиев, Н.; Мукимов, М.; Юнусалиев, С. (Science and Education, 2023)
Илмий ишда тукли трикотаж тўқималарининг технологик кўрсаткичлари ва физик-механик хусусиятлари таҳлил қилинган хамда маҳаллий хомашё бўлган йигирилган пахта-нитрон ипидан самарали фойдаланиш усуллари тадқиқ этилган.