Buxoro neftni qayta ishlash zavodi xom ashyo neftining tarkibi va xossalarini tadqiq qilish - Xudoyberdiev, Nozim Nizom o’g’li; Murodov, Malikjon Negmurodovich (Science and Education, 2023)
Ushbu maqolada Buxoro neftni qayta ishlash zavodiga beriladigan xom ashyo neftning takibi va fizik-kimyoviy xossalari tadqiq qilingan.