Метанни конверсиялаб синтез-газ олишнинг усуллари - Тиллоева, Шахноза Фахритдиновна; Ҳодиев, Нодиржон Нусрат ўғли (Science and Education, 2023)
Мақолада цеолитли катализаторлар иштирокида табиий газ, нефть йўлдош газлари ва газ конденсатларидан мотор ёқилғилари ҳамда ароматик углеводородлар олиш бўйича қатор илмий-тадқиқот ишлари олиб борилмоқда. Реакция цеолит сақловчи катализатор иштирокида боради.