Qadimgi yunonistonda o’g’il bolalarni tarbiyalash - Eshnazarov, Anvar (Science and Education, 2023)
Maqolada Qadimgi Yunoniston hududiagi shahar-davlatlarda o‘g‘il bolalarga ta’lim-tarbiya berish jarayoni haqida ma’lumotlar berilgan. Shuningdek, jismoniy mashqlar o‘smir yoshdagi bolalar uchun juda ham muhim ekanligi qayd etib o‘tilgan.