Oilada mehnat tarbiyasi - Dilmurodova, Dinora Xolmurod qizi (Science and Education, 2023)
Mazkur maqolada mehnat bosqichlari, o’quv mehnat, ijtimoiy-foydali mehnat, ishlab chiqarish mehnati to’g’risida ma’lumot keltirilgan.