Boshlang’ich sinf o’quvchilarida o’zini-o’zi baholash orqali mustaqil bilish faolligini rivojlantirish - Madaminov, Furqatjon Shuhratjonovich; Axmedova, Dilrabo Sa’dulla qizi (Science and Education, 2023)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilarining o’zini-o’zi baholashning afzalliklari, o’zini-o’zi baholash faoliyati jarayonini tarkib toptirishga oid tavsiyalar va mustaqil bilish faolligini rivojlantirish to’g’risida ma’lumot beriladi.