Maktab o’quvchilari orasida suitsidning kelib chiqish sabablari va uni oldini olish masalalari - Arapova, Xolida Kuzibayevna; Yusupova, Iroda Atabek qizi; Raximova, Oydin Otanazarovna (Science and Education, 2023)
Maqolada o’quvchilarga o’z fikrlari va hissiyotlariga ishonish, ularni qo’llab-quvvatlash va qo’llashga qaratilgan maslahatlar bilan birgalikda suitsidni oldini olishda muhim bir aspekt hisoblanadi. Ushbu maqolada annanatsiya asosida o’quvchilarning o’z fikrlariga va hissiyotlariga ishonishning suitsidni oldini olishda ahamiyati keltirildi.