Davlat xaridlariga oid nazariy qarashlar - Ismailov, Alisher (Science and Education, 2023)
Mazkur maqolada davlat xaridlariga oid xorijiy va mahalliy olimlarning nazariy qarashlari tadqiq va tahlili qilingan.